تغذیه و سلامت
آش کاچی غذای کهن تویسرکان بسیار خوشمزه و زود هضم است. بیشتر آن را در فصل سرما (و هنگام بارش برف) و برای ناهار می پزند. روش پختن این آش ساده و آسان است که ادامه آمده است.
اسید اوریک از پورین ها تولید می شود. بنابراین رژیم کم پورین می تواند با تجمع اسید اوریک و نقرس مبارزه کند. جدول زیر میزان پورین هر خوراکی را نشان می دهد.
ساخته های توی
برچسب ها
برگزیده ها
صد سال داستان نویسی ایران (کتاب)
چگونه یک زبان برنامه نویسی ایجاد کنیم؟
آشنایی با رمز ارز
زنان شاهنامه
موزه گردی در تهران
Join in SQL
ساختن Extension در Dot NET
ساختن View و Function و Stored Procedure
میزان اسید اوریک خوراکی ها
آش کاچی تویسرکان
ساخت ماشین مجازی در ویندوز 10 و 11 بدون برنامه جانبی
معرفی اپلیکشن کتابخوانی